Следвайте Гласове в ТелеграмКристиян Шкварек няма да е кандидатът на ГЕРБ

...
Следвайте Гласове в ТелеграмКристиян Шкварек няма да е кандидатът на ГЕРБ
Коментари Харесай

Кристиян Шкварек: Не съм кандидатът на ГЕРБ за кмет на София

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Кристиян Шкварек няма да е претендентът на ГЕРБ за кмет на София, заяви самият той в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия. 

Вчера и Росен Желязков отхвърли, че ще е претендентът за столицата на най-голямата партия, а водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че ще разгласи името, когато свърши ретроградният Меркурий. 

Две седмици преди приключването на крайния период за вписване на претендентите за кметове и общински съветници партиите са на финалната права със своите номинации.

" С мен такива диалози не са водени. Съжалявам, че ще попаря ентусиазма ви. Не съм аз. Успокоявам ви ", съобщи Кристиян Шкварек.

Вчера ръководителят на Народното събрание Росен Желязков отхвърли изказванията да е претендентът на ГЕРБ за кмет на София.

„ Не знам от кое място ви е хрумнало или на някои от моите сътрудници народни представители, които си вършат сказки от трибуната им хрумват такива вести. Не, не съм аз претендентът за кмет на София ", добави Желязков пред български публицисти в Грузия.

Инфо: Българска национална телевизия

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР